|
|
Co otrzymujesz kupując
|
|
|
Cena
|
119,00 zł
|
18,99 zł
|
|
|
Wszystkie artykuły w numerze
PRO-TEST:
Nr 1 (151) styczeń 2015
Test suszarek do włosów
12 SUSZAREK W TEŚCIE: Suszarka z funkcją jonizacji ma sprawić, że włosy będą miękkie i lśniące. Test pokazał, że te obietnice są znacznie na wyrost. Na szczęście kilka suszarek z testu ma jednak wyraźne zalety. W dodatku najtańsza suszarka okazała się dobra.
Włosy już umyte, wysuszone i uczesane. Jeszcze tylko sweter przez głowę i… w miejsce jeszcze
więcej
PRO-TEST:
Nr 1 (151) styczeń 2015
Test drukarek wielofunkcyjnych
44 DRUKARKI W TEŚCIE: Szukasz dobrej i taniej drukarki? Tym razem przetestowaliśmy aż 44 drukarki wielofunkcyjne, żeby wyłonić modele, których kupno jest najbardziej opłacalne.
Drukarka atramentowa lepiej drukuje zdjęcia, a koszty ich drukowania znacznie spadły w ostatnim czasie. Drukarkę laserową zaś wyróżnia wyjątkowa ostrość
więcej
PRO-TEST:
Nr 1 (151) styczeń 2015
Test lodówek
55 LODÓWEK W TEŚCIE: Wybór bardzo dobrych chłodziarko-zamrażarek jest duży. Niestety są też nisko ocenione. Najgorsza w teście chłodziarko-zamrażarka kosztuje prawie 2500 zł, podczas gdy dobrą można kupić już za około 1000 zł.
Jeśli kupujesz dziś lodówkę, możesz mieć nadzieję, że będzie działała przez 15 lat. Dlatego zwróć uwagę na to, ile prądu
więcej
PRO-TEST:
Nr 1 (151) styczeń 2015
Odżywki białkowe
Obiecują uzyskanie silnej muskulatury. Jednak z badań wynika, że jakość białka w odżywkach bardzo się różna, a zalecana dawka jest często zbyt wysoka. Co więcej, przy prawidłowym odżywianiu takie wspomagacze są całkowicie zbędne.
Na początku nowego roku, a zaraz potem, gdy nadchodzi wiosna, siłownie nagle się zapełniają. Klienci zaczynają okupować maszyny
więcej
PRO-TEST:
Nr 1 (151) styczeń 2015
Mało znane warzywo
Ostatnio coraz częściej w przepisach kulinarnych pojawia się tajemnicza nazwa – topinambur. Moda na tę roślinę przypominającą ziemniaki zapanowała wśród amatorów wykwintnej kuchni i zwolenników zdrowego odżywiania.
Topinambur (Helianthus tuberosus) wcale nie jest jednak nowy w naszej kuchni. Na polskich stołach pojawiał się już w XVIII
więcej