Uwaga! Ta strona używa plików cookies i podobnych techonologii (kliknij aby poznać politykę plików Cookies)
Akceptuj i zamknij
Co otrzymujesz kupując
Abonament roczny
NIEOGRANICZONY DOSTĘP NA STRONIE DO PONAD 400 TESTÓW
Nr 5 (33) maj 2004
Pojedynczy numer gazety w wersji elektronicznej
E-prenumerata półroczna
E-prenumerata obejmuje 6 kolejnych e-numerów gazety
Cena
98,00 zł
12,99 zł
49,00 zł
Wszystkie artykuły w numerze
 Test mikrofalówek PRO-TEST: Nr 5 (33) maj 2004 Test mikrofalówek ..:: AGD i RTV ::..

Czy mikrofalówki z funkcją grilla mogą zastąpić piekarnik? Czy służą wyłącznie do rozmrażania i podgrzewania żywności? Sprawdzono to w teście 14 takich urządzeń. więcej
 Test kremów do rąk PRO-TEST: Nr 5 (33) maj 2004 Test kremów do rąk Kremy do rąk przeciw plamom pigmentacyjnym wbrew wszelkim obietnicom nie zastąpią specjalistycznych preparatów na nielubiane przez nikogo plamy, które pojawiają się na starzejącej się skórze.
więcej
 PRO-TEST: Nr 5 (33) maj 2004 ...czyli jak zrobić mały remont

Wiosna rozpoczyna sezon budowlano-remontowy, który przypomina bieg z przeszkodami na orientację. Wymaga bowiem refleksu, opanowania, woli walki i wytrwałości.
więcej
 PRO-TEST: Nr 5 (33) maj 2004 Mieszko I i jego chrobry syn Bolesław stali na czele organizacji państwa słowiańskiego na tyle silnego, że potrafiło skutecznie powstrzymać pierwszą falę Drang nach Osten wschodnich Franków. Choć potężne, nie było to państwo powszechnej szczęśliwości. Władcy słowiańscy przez tysiąclecia masowo sprzedawali niewolników - współplemieńców, czego lingwistyczną pamiątką są więcej
 PRO-TEST: Nr 5 (33) maj 2004 Nie tylko rozpieszcza nozdrza... Przywołuje również wspomnienia, przyjemnie nastraja, likwiduje dolegliwości, a nawet nakłania do kupna.
więcej
 PRO-TEST: Nr 5 (33) maj 2004 Historia chipsów, ulubionej przekąski wielu ludzi na świecie, rozpoczyna się w 1853 r., kiedy to jeden z klientów Moon Lake House Hotel w Saratoga Springs w Stanach Zjednoczonych zarzucił szefowi kuchni, którym był niejaki George Crum, że jego frytki są za grube. więcej
 PRO-TEST: Nr 5 (33) maj 2004 Slow Food to organizacja, której głównym celem jest "ochrona prawa do smaku". Ruch ten powstał w 1986 r. we Włoszech i od początku jego działalność skupiała się głównie na wspieraniu regionalnych produktów, żywności oryginalnej, produkowanej w sposób niespotykany w innych miejscach świata.
więcej